Vacatures bij onze partners

Ontdek hieronder de persoonlijke websites om te zien of er interessante vacatures open staan!

Het Autonoom Provinciebedrijf Provinciaal Onderwijs Antwerpen (APB POA)

Het APB POA is het schoolbestuur van de provinciale onderwijsinstellingen. Het omvat vijf secundaire scholen, een Centrum voor Leren en Werken en een Centrum voor volwassenenonderwijs. Je vindt ons in Antwerpen, Mechelen, Boom, Stabroek, Hoboken en Kapellen. De provincie Antwerpen staat garant voor toponderwijs. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuw onderwijstalent.

Geïnteresseerd in een job in een van onze provinciale scholen, het CLB of het volwassenonderwijs CVO Vitant?
Kijk dan regelmatig of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen

POM verbetert de ruimtelijke infrastructuur voor de vestiging van het bedrijfsleven. Dit doen we door bedrijventerreinen duurzaam te ontwikkelen of te saneren, maar ook door het oprichten van bedrijvencentra en bedrijfscampussen. Onze 30 medewerkers zetten zich in om het ondernemerschap in onze provincie te versterken. Daarbij gebruiken ze een aantal speerpuntsectoren als leidraad: de glastuinbouw, de bouwsector, de chemie en life sciences, de creatieve industrie en de agro industrie.

Geïnteresseerd in een job bij de POM? Kijk dan of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

De Lilse Bergen

Sinds 1 januari 2021 is De Lilse Bergen een provinciaal domein, een broertje of zusje van het Zilvermeer, De Nekker en De Schorre. Toeristen en recreanten vinden hier al decennia hun plek om zich eens goed uit te leven, of net om tot rust te komen. Het groen, het grote strand en de mooie speel- en zwemvijver, en de heel uitgebreide speeltuinen, maken van De Lilse Bergen dan ook een klein paradijs.

Geïnteresseerd in een job bij de Lilse Bergen?
Bekijk dan of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!”

Het Arboretum Kalmthout

Arboretum Kalmthout, botanisch paradijs sinds 1856 is een 13,5 ha groot groendomein gelegen in het noorden van de provincie Antwerpen, in Kalmthout. Deze bomen- en plantentuin heeft een collectie van meer dan 11.000 plantensoorten uit de hele wereld en is internationaal gekend om haar verzameling toverhazelaars, of Hamamelis. Arboretum Kalmthout is opgenomen in een internationaal netwerk van botanische tuinen en arboreta en werkt nauw samen met andere organisaties o.a. voor zadenruil.

Geïnteresseerd in een job bij Arboretum Kalmthout? Bekijk dan of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

Het sport- en recreatiedomein de Nekker

Het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker is een mooi, groen domein in Mechelen. Naast een recreatiezone met zwemvijver, waterspeeltuin, strand, ligweide en speeltuinen, heeft De Nekker in- en outdoor sportaccommodatie voor o.a. hockey, voetbal, badminton en nog zoveel meer. Daarnaast is er nog een binnenspeeltuin Nekki en het moderne overdekte zwembad ‘De Nekkerpool’. Ook voor horeca, feesten en vergaderingen is er plaats op ons domein.

Geïnteresseerd in een job bij de Nekker? Kijk dan of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

 

Stichting Kempens Landschap

EVAP Stichting Kempens Landschap brengt gemeenten, overheden en private partners bij elkaar en verzamelt fondsen voor het behoud van ons tastbaar verleden en onze mooie landschappen.

Niet alleen natuur, maar ook kloosters, kastelen, forten, hoeves, molens, bossen, heides of een combinatie van al die elementen, krijgen dankzij Kempens Landschap nieuwe en duurzame, op de toekomst gerichte invullingen. Die inkleuring is dan gericht op (natuur)beleving, maar kan ook educatief of economisch getint zijn.


Geïnteresseerd in een job bij Stichting Kempens Landschap? 
Kijk dan of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

 

Regionale landschappen

Regionale Landschappen behouden en versterken natuur, landschap, erfgoed, streekidentiteit en recreatie. Ze brengen inwoners, verenigingen en overheden samen rond een wervend streekverhaal dat inspireert en voor verbondenheid zorgt. In onze cultuurlandschappen hebben zowel natuur als mens gedurende eeuwen hun invloed uitgeoefend. Het is deze vergroeiing die door Regionale Landschappen gekoesterd wordt.

Geïnteresseerd in een job bij Regionale landschappen?
Kijk dan regelmatig of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

Rurant

Rurant ijvert voor het behouden en versterken van een aantrekkelijk, leefbaar en dynamisch platteland in de provincie Antwerpen. Dat doen zij nooit alleen. Voor elk project zoeken ze geschikte partners om innovatief aan de slag te gaan. De focus van de projecten en dienstverlening ligt op ruraal ondernemerschap, streekontwikkeling of participatie.

Geïnteresseerd in een job bij Rurant?
Kijk dan regelmatig of er een interessante vacature voor jou open staat en solliciteer!

 

Let op:

Arbeidsvoorwaarden van bovenstaande partners kunnen verschillen van die van de provincie Antwerpen.